top of page

Aplicació mòbil per la pràctica "Ascensor hidràulic"

Hem plantejat una aplicació mòbil (APP) com una eina a través de la qual presentar els requeriments del projecte de l'elevador hidràulic, de forma que no s’explicarà a classe. En lloc d’això, se’ls proporciona l’APP i a casa revisaran el contingut, que consta de les següents parts:

  • Projecte

  • Llista de materials

  • Procediment

  • Mesures de seguretat

  • Preguntes i avaluació

  • Videotutorial

En aquest enllaç es pot consultar un vídeo il·lustratiu del funcionament de l'APP.


L’aplicació s’ha desenvolupat amb l’eina MIT App Inventor, amb la que es defineix tant el disseny de les pantalles com la lògica de programació amb un llenguatge visual.

Donat que la publicació de la APP a través del Google Play és una opció de pagament pels desenvolupadors, l’altra opció és instal·lar la aplicació directament al Smart Phone copiant-la a través del cable USB.

Les instruccions per fer la instal·lació són les següents (només Android):

  1. Descarregar-se l’arxiu apk al pc des d'aquest enllaç.

  2. Al Smartphone, anar al menú d’Ajustos > Seguretat, activar la opció ‘Orígens Desconeguts’: Si.

  3. Connectar l’Smartphone al pc amb el cable USB.

  4. Des del PC, un cop reconegut el dispositiu, ens donarà la opció d’obrir l’explorador d’arxius i veure la unitat de memòria del telèfon. Entrar a la memòria interna o be a la Targeta SD, i allà crear una carpeta nova, per exemple anomenada apk. Allà copiar-hi l’arxiu elevador_hidraulic.apk que abans havíem descarregat al pc.

  5. També es pot descarregar directament l'aplicació escanejant el següent QR:

  1. Des de l’ Smartphone, anar a la opció que et permet veure els teus arxius i carpetes. Seleccionar Emmagatzematge del dispositiu o Targeta SD segons on hem ubicat l’arxiu. Localitzem la carpeta que hem creat i a dins, seleccionar el fitxer i executar-lo, ens em d’instal·lar l’aplicació. Un cop instal·lat, ja ens apareix la icona de la APP.demanarà si vol

Posts Destacados 
Posts Recientes 
Búsqueda por Tags
No hay tags aún.
bottom of page